facebook_page_plugin

Közgyűlések-elismerések

bmtsz logo

 

 

Ez az időszak az előző évet értékelő , s az új év feladatait meghatározó közgyűlések ideje a civil szervezetek életében. Az elmúlt napokban kettőn is jártam. A Dráva TSE és a Mecsek Egyesület közgyűlésén egyaránt tartalmas, sokrétű munkáról történt a számadás. Jó volt hallani az egész évben végzett munka összegzését, látni a mögöttünk lévő eseményeken készült képeket,s azt is , hogy mindkét szervezetben természetszerető,lelkes emberek munkálkodnak a közös célokért. Mindkét tagszervezetünk az alapszabályt is módosította a közgyűlésen, ez mostanában törvényi kötelezettségünk is.


Mindkét közgyűlésen elismerésekről is szavazott a tagság.
A Mecsek Egyesületben Baronek Jenő és Baumann József a "Mecsek Egyesület Örökös Tagja" címet kapta.

mecsek egyesultlet oklevel

-  A Dráva TSE-ben Gida Tibornak "Tiszteletbeli Elnök" címmel köszönte meg az egyesület a hosszú évtizedek óta végzett közösségépítő, szervező munkát. Erre alkalmat az is szolgáltatott,hogy Tibor nem jelöltette magát elnöknek, új vezetőség választására is sor került.

gida tibor

 

 

 

 

Gida Tibor helyére Jancsi Attilát választotta a közgyűlés az egyesület elnökének.
Baumann József és Gida Tibor évtizedek óta aktívan részt vesz a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség munkájában is , osztoznak feladatainkban, ötleteikkel és kétkezi munkájukkal, korrekt véleményalkotásukkal ma is a legjelesebbek közé tartoznak. ARANYBAKANCS-DÍJ-as természetjáróink. Mindkettőjükre mindig számíthattunk, reméljük, ez így lesz a jövőben is.

Gratulálunk az elismerésekhez !                                                         

 

 

Tóth Klára