facebook_page_plugin

Kedves Olvasónk!

A Baranya Megyei Természetbarát Szövetség honlapja hosszú évek óta szolgálta célkitűzéseinket, ellátta információval a természetszerető, azt megismerni akaró természetbarátokat, de a „csak” érdeklődő, alkalmi programokat keresőknek is iránymutató volt, sőt a „csak” ismeretekre vadászó olvasóknak is hiteles forrásanyagot kínált. Gazdag lexikális anyagával, a természetes és épített értékek bemutatásával, szövetségünk programajánlataival a téma igen gazdag tárháza volt. Indítása idején a kor egyik legfejlettebb megoldása volt, köszönet érte mindenkinek, aki akkor a létrehozását elősegítette.

Továbblépésünk a fejlődés, a nyitás jegyében történik, előző honlapunk értékeink megőrzése mellett. Az új honlap lehetőséget kínál közvetlenül továbblépni a turisták számára más fontos felületekre, másrészt az interaktivitásra. A nyitóoldalon megjelenő információk (Friss hírek, Elkövetkező események) a dinamizmus jegyében egyből kínálják az aktuális, időszerű programokat, történéseket, felhívásokat. A fórum lehetőséget kínál az azonnali reagálásokra, véleménynyilvánításokra, visszajelzésekre, s így akár a honlap fejlesztéséért –az olvasókkal való-való közös munkálkodásra. Közhasznú civil szervezetünk minden munkatársa örömmel üdvözli az új lehetőségeket, abban a reményben, hogy olvasóink élnek az új lehetőségekkel,s ez a további lehetőségek forrása lehet.

Az új honlap létrehozásán megyei szövetségünk képviseletében Nagy Balázs munkálkodott hónapok óta. Köszönet illeti őt, s rajta keresztül mindenkit, aki segítette munkáját.

Tóth Klára

elnök