facebook_page_plugin

TERMÉSZETBARÁTOK KLUBJA – Évzáró túra

termbaratok turaDecember 14-én szombaton egy közös túrával zártuk a 2013-as évet. Sejtelmes ködös időben, zúzmara csípte avarban bandukolva jártuk a Kelet-Mecsek erdőjét Magyaregregy határában. 14 fős csapatunk a Vörösfenyő klucsosházat kereste fel, ahol a Komlói Hétdomb Egyesület lelkes tagjai vártak minket meleggel, terített asztallal, forró teával, forralt borral, jó szóval és sok szeretettel.

Míg a finom hagymás zsíros kenyeret és a pogácsákat majszoltuk Őri Zsuzsi az egyesület vezetője mesélt nekünk mindennapi munkájukról, programjaikról. Még zenés-verses élő műsorral is megleptek minket. A csapatból Hegyi Feri bácsi sem volt rest és rögtönzött színpadi előadással varázsolt el Bennünket. A melegben a finom sütemények és italok társaságában jókedvű, humoros és tanulságos beszélgetéssel múlattuk az időt.
Köszönjük házigazdáinknak – Őri Zsuzsinak,  Feketéné Móró Erzsébetnek, Németh Margitnak, Miklovics Györgynek, Zsula Ákosnak és önkénteseiknek Bíró Erika, Jeremiás Barbara, Lovász Zsolt, Szeledi Ákos – a szíves vendéglátást.
Ezúton szeretném megköszönni minden klubtagunknak, hogy a hónapok első keddjén megtisztelnek figyelmükkel és az előadóknak, hogy izgalmas, érdekes és tartalmas időtöltést nyújtanak számunkra. Jövőre is várunk minden érdeklődőt sok szeretettel. (Az első féléves program már olvasható a honlapon!)
Áldott, békés karácsonyt karacsonyfaés egészséges, túrákban bővelkedő boldog, új esztendőt kívánok minden természetbarát társamnak.

 

Scheitler Adrienn

 

Képek: Nagy Balázs