facebook_page_plugin

Természetbarátok, Túravezetők figyelem!

bakancs2A Természetbarátok Klubjának idei évzáró programjára december 14-én (szombat) – a tavalyi évhez hasonlóan – a Keleti-Mecsekbe egy kellemes túrára és a Vörösfenyő kulcsosházba, batyunkba hozott finomságok falatozásával egybekötött közös beszélgetésre hívlak Benneteket.

 

A túra útvonala: Pécs, Távolsági buszpályaudvar – Komló, Várvölgy – Vörösfenyő kulcsosház – Komló, Várvölgy - Pécs

 

Találkozás: 8.45-kor a pécsi távolsági autóbusz busz pályaudvaron,/busz 9 órakor indul.

 

 A kulcsosházban a komlói Hétdomb Természetbarát Egyesület delegációs csapata vár majd minket. A közösen eltöltött idő jó lehetőség lesz arra, hogy meséljenek az egyesület munkájáról és bemutassák nekünk a kulcsosház és környéke szállás és program lehetőségeit.

 

 

Aki teheti, hozzon batyujába szendvicsei mellé pogácsát, sütit esetleg egyéb nyalánkságot, butykosába „hegylevét". Kérlek, hozzátok magatokkal e napra kedvenc bögréteket is.

 

Bízom benne, hogy a közösen eltöltött idő jó beszélgetéseket és sok ötletet szül majd a jövő évi közös programok összeállításához és megvalósításához. Amennyiben nem az utolsó pillanatban derül ki, hogy velünk tartasz a túrán, kérlek, jelezd felém (20/34-04-184, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).