facebook_page_plugin

Mégegyszer a Tenkes éjszakairól.

Úgy gondoltuk, hogy "kis hegyen" nem csak tavasszal és ősszel fér el sok jó ember, megpróbálkozunk a nyári éjszakával is, hátha rajtunk kívül is van, akit érdekel a kilátás, a csillagok és a kivilágított "délvidék" (+ a Nagy-hegyről Pécs fényei is szépen látszanak).


A három szinte már "összenőtt" egyesület (Tenkes,Dráva,Szent Imre )kiegészülve a Vámos Mihály szakosztállyal úgy gondolta "egy próbát megér" .
Volt túratársunk, aki szörnyülködött a sok pontőr miatt,de sok induló volt, akinek szinte ez volt az első túrája miattuk gondoltuk a sűrűbb pontok nagyobb biztonságot jelentenek nekik. A túra felkerült az Ördögkatlan fesztivál honlapjára is ,volt több induló is aki a záró esti programok helyett minket választott.
Jöttek a Sellyei strandról és több barátunk Pestről. A szokásos zsíros ,és mézes kenyér mellé a szokott borocskát kínálgattuk és a szponzoroknak köszönhetően ajándékokat is sorsoltuk .A hosszabb távon indulóknak nagyon tetszett a Csanótai templomnál a "szilváskertbe invitálás" és a kilátónál a "nyári Mikulás" csapat. A 161 indulóból nem panaszkodott senki, sérült is csak egy hölgy volt, akinek a cipő feltörte a sarkát
És akik várják a folytatást-- Október 5. Szent Imre túra!
+ természetesen 2014 április, augusztus, október!!
Remélem nem bánta meg aki eljött (legalábbis akikkel beszéltem a túrát követően mindenki "áradozott",hogy milyen jól érezte magát !)

Szöveg:   Balog Árpád
/képek:   Konyhás Nóra,Ujságh Zs,Baumann J,Balog Á,Kövecs Ferenc/