facebook_page_plugin

3. SaTöBbi Kupa tájékozódási túraverseny

2024. március  23.- Abaliget

 

3. Satöbbi Kupa Tájékozódási Túraverseny 5Még március 21-ig tudsz előnevezni!

 

Nevezz a neked való kategóriába a csapatoddal:

 

Ha előnevezel, akkor:

 

- kedvezményes áron tudsz indulni a versenyen,
- a verseny elején neked biztosan jut térkép*,
- a verseny végén neked biztosan jut finom étel és ital is,
- ezzel nagyban segíted a szervezők munkáját.


*Ökotudatos egyesületként az előnevezettek létszámának megfelelő térképpel készülünk, csak igen kevés plusz térképünk lesz a helyszínen!

 

Itt találod a Facebook esemény.

 

 

Néhány gondolat a kategóriákról:

  • A B kategória az országos középfokú bajnokság fordulója. Elsősorban haladóknak való, hiszen az érintendő pontok nem az utak közvetlen közelében találhatók, tájfutó térképen vannak jelölve, és tájékozódási feladatokkal vannak nehezítve.
  • Az Emelt C kategória választása szintén feltételezi a tájfutó térkép ismeretét. Az ellenőrző pontok közvetlenül utak mellett találhatók, és egyszerűbb feladatok is előfordulhatnak az út során.
  • A Kiránduló C kategória indulói turistatérképen bejelölve találják az érintendő pontokat. Ez igazából egy könnyű kirándulás, néhány egyszerű elméleti kérdéssel és tájékozódási feladattal színesítve.
  • A Családi kategória kifejezetten kisgyermekes családoknak való. Meseszerű történet segíti a haladást a pályán. Kiváló lehetőség, hogy a kicsiknek örömteli élményt jelentsen a természettel való ismerkedés.

Válaszd a neked való pályát! Gyere el te is, próbáld ki magad egy igazi túraversenyen a csapatoddal!

 

Találkozzunk 2024. március 23-án Abaligeten, a Faluházban!

 

További információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.