facebook_page_plugin

Kedves Túratársaim!

pcTudom sokunknak nehezen érthető a számítástechnika, de a mai világban egyre nehezebb ennek a tudásnak hiányában az élet sok területén megélni!
Már többször is eszembe jutott, hogy összeszedve azokat az érdeklődőket aki szeretnék tudásukat ( vagy nemtudásukat ) fejleszteni , szervezzünk egy kis házi "tanfolyamot" és ott beszéljük át azokat a dolgokat amik a számitástechnikából minket érintenek !
Helyünk van hozzá , keddenként összejönnénk a Timár utcában és keresünk megoldást azokra a kérdésekre amit Ti tennétek fel !

A Timár utcában van internet, van kivetitő és ha kell hozok is egy-két laptopot ( lehet hozni a sajátot is!) mert a tanulás alapfeltétele, hogy mindenk maga próbálja ki hogy tud bánni ( elbánni ) egy számitógéppel.
El lehet indulni egész az alapoktól ( igény szerint akár windows alapkezelés) , levelezés, honlapok használata, fényképezés digitálisan, a képek kezelése, megosztása a neten stb.

Mit kérek !
Kérem, hogy előre jelezzétek ki szeretne ezen résztvenni és azt is szeretném ha elárasztanátok a kérdéseitekkel!
Mert a kis tanfolyamunknak pont az a lényege , hogy azokra a kérdésekre keressünk válaszokat ami a napi és kirándulásokkal kapcsolatos számitógépes ismereteket feltételezi!

Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy telefonon ( Nagy Balázs +36209765582) vagy személyesen a közgyűlésen !


Mikor?
Úgy gondoltam, hogy minden hónapban a második kedd alkalmas időpont ! Március elején el is indíthatnánk. Ha sok kérdés merül fel, akár két alkalommal is összejöhetünk havonta!


Az első, alakuló összejövetel:    2018. február 13. (kedd) 16:00-kor

 

Várom az érdeklődőket: Nagy Balázs