facebook_page_plugin

Természetjáró kártyával.....

Természetjáró kártyával 20 százalékkal olcsóbban lehet menetjegyet váltani.

termeszetjaro kartya

A MÁV-START és a GYSEV februártól 20 százalékos utazási kedvezményt biztosít a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére – közölte a vasúttársaság.

Mint írták, a menetjegy megváltásánál a Természetjáró kártya számát feltüntetik a menetjegyen, a kedvezményes utazás pedig a menetjegy és a Természetjáró kártya együttes felmutatásával vehető igénybe. A kedvezményes menetjegy másodosztályra érvényes, ha valaki első osztályon akar utazni, annak a kocsiosztály-különbözeti díjat, IC, gyors- és sebesvonatok esetében pedig a felárat kell megfizetnie.

A természetjáró kedvezményes árú menetjegy megváltható valamennyi pénztárban, a vonatok fedélzeten a jegyvizsgálónál (ha nincs, vagy zárva van az adott állomáson a pénztár), az új típusú jegykiadó automatából, továbbá interneten, kioszkból történő átvétel esetén. A kedvezményes jegy otthon nyomtatott formában viszont nem vásárolható.

A Természetjáró kártya éves díja 4 900 forint, illetve a Magyar Természetjáró Szövetség tagjainak 1 500 forint, de itt többet is megtudhatsz róla.