facebook_page_plugin

Gyopár kulcsosház

A  Mecsekerdő kezelésében lévö Gyopár kulcsosház,  melyet 2021-ben újítottak fel Komló-Zobákpuszta mellett 400 m-re a falutól a Keleti-Mecsek kapujában újra várja a turistákat . Ak4jelzésű turistaút mellett, a Dél-Dunántúliksavtúra útvonalától 400 m-re található. 

.A ház egy erdei tisztás szélén helyezkedik el, és remek kikapcsolódást nyújt családoknak, akár baráti társaságoknak is. Az udvaron fedett kiülő, tűzrakó hely, valamint pad-asztal garnitúrák várják a vendégeket.

gyopar3


A házban két szoba található, melyek emeletes ágyakkal felszereltek, összesen 16 fő befogadására alkalmasak, ezt további négy darab pótággyal lehet bővíteni. Továbbá étkezőt, konyhát valamint fürdőt alakítottunk ki.
A túrázók számára ideális kiindulópont lehet. A kéktúra vonalán a Hidasi-völgyön át eljuthatunk a Cigány-hegyi kilátóhoz, vagy a másik irányban szintén a kék sávon a Kövestető kilátóhoz. Kerékpáros túrára is lehetőség nyílik. Az üzemi úton eljutunk Pusztabányára, ahol üveghuták maradványait találjuk.


Családosoknak ideális program Komlón a MiniZoo. Az üzemi úton autóval eljutunk Magyaregregyre, ahol a Máré vár található és egy erdei strand.

További információk, szállásrendelés itt.