facebook_page_plugin

Bakonya Vendégház

A Kővágószőlőst Hetvehellyel összekötő úton, Bakonya mellett, 1 km-re a falutól, a Nyugat-Mecsekben várja vendégeit a Bakonya Vendégház. A kétszintes épület földszintjén egy tágas nappali-étkező és egy teljes körűen felszerelt konyha fogadja az vendégeket. A nappaliból kiléphetünk a teraszra.

 Bakonyai kulcsoshaz 20220615 01

 

Az emeleten három kétágyas szobát találunk, melyek egyikében egy kihúzható kanapé is helyet kapott, így a teljes kapacitás nyolc férőhely. Mindhárom szobához egy-egy fürdőszoba tartozik. Két szobából nyílik ajtó az tágas erkélyre.

 

Az udvaron remek lehetőség nyílik nyársazásra, bográcsozásra a tűzrakó helynél, a teraszon pedig kényelmesen töltheti idejét a társaság a kültéri asztalgarnitúránál. Az udvaron továbbá parkolási lehetőség kínálkozik.

 

A vendégház környezetében számos aktív kikapcsolódási lehetőség nyúlik akár gyalogosan, akár kerékpárral, így több napos, akár egy hetes itt tartózkodást javaslunk vendégeinknek.  A ház mellett közvetlenül rátérhetünk a piros sávra, majd a piros keresztre, ezután a piros négyzet turista jelzéseken el lehet jutni Sás-völgybe. Az út 4,5 km. Itt találjuk a Lombkorona tanösvényt, a Kincset rejtő erdő tanösvényt és az Erdő Házát, mely helyet ad a Mókus Suli Erdei Iskolának is. Kerékpárral eljuthatunk Hetvehelyen keresztül Abaligetre, valamint Orfűre, így komplex aktív kikapcsolódás várja az ide látogató családokat, baráti társaságokat.

 

További információk, szállásrendelés itt!