facebook_page_plugin

Tenkes teljesítmény túra, 2014

Turony rajthely

A tavasz beköszönte és a Tenkes teljesítmény túra már-már összenőtt. Erre a jól szervezett túrára várunk minden természet kedvelőt, legyen az a „csak túrázunk" vagy a teljesítmény szerelmese. Nálunk mindenki megtalálhatja az erőállapotának megfelelő túrát! A távok és a hozzájuk tartozó szintidők kialakítása is ezt a célt szolgálja.

Aki a családdal szeretne egy szép „sétát" tenni a természetben az is nyugodtan jöhet mivel a rövidebb távok haladási sebessége még a 3km/h sem éri el! Azoknak, akik viszont a határaikat próbálgatják ott a maraton, ahol a 42km-t és kb.1500m szintemelkedést 4km-s minimum tempóban kell teljesíteni! A túra nevezési díja és az érte kapott juttatások ár/érték aránya is az egyik legjobbnak számít, nem csak a dunántúli régióban! Kedvezményeket kapnak az MTSz kártya tulajdonosok, diákok és a nyugdíjasok is! A fotósok kedvence az ilyenkor, itt nyíló virágok sokasága. A túra során meg lehet kóstolni a Tenkes hegy méltán híres borait! És akinek még ez sem elég annak az ajándékok sorsolása teheti egy kicsit még izgalmasabbá az április 5-i szombatot. Támogatóinknak köszönhetően kisorsolunk pólókat (Partner Kft), ajándékcsomagokat (Harkányfürdő), borokat (Szőlőskert vendéglő, Vylyan-pincészet) és ingyenes indulási lehetőségeket az idei évben megrendezésre kerülő „Tenkes éjszakai" és „Szent Imre" teljesítmény túrákra!
A rendező egyesületek nevében remélem, hogy felkeltettem érdeklődésedet és találkozunk a Tenkes teljesítménytúra valamelyik távján!

atiKA

 

Szórólap itt !