facebook_page_plugin

A XX. GYOT

Tatán, a Gyalogtúrázók XX. Országos Találkozóján Komlóról 12 hétdombos és 1 pécsi túratárs vett részt, képviselve a megyét és a Mecsek Egyesületet is.

 

GYOT Tata-11


A pünkösdi hétvégére mindenki maga választhatta ki a felajánlott programok közül azokat, amelyek az érdeklődésének, fizikai erőnlétének és pénztárcájának megfeleltek. 871 regisztrált résztvevő volt, továbbá 510 külsős vett részt bizonyos programokon. Az Öreg-tó Camping központi táborában a lelkes helyi szervezők 100 önkéntese segítette a szervezést, a túrák és kulturális rendezvények lebonyolítását.
Amint a záróünnepségen megtudtuk, a rendezésre 2014-re nincs vállalkozó. Talán sikerül még valakit rábeszélni. 2015-ben biztosan lesz GYOT, de a helyszín még ismeretlen.
A GYOT közvetlen hangulatát nehéz bemutatni, ezer ember nyüzsög szervezetten, tegeződik, régi ismerősöket felfedezve vagy új ismeretségeket kötve.
Tartalmas, élmény teli napokat töltöttünk Tatán és a környezetében. Köszönjük a szervezőknek , akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Reméljük, a sorozat folytatódik!

Feketéné Móró Erzsébet