facebook_page_plugin

Kedves Természetbarát Társaim!

A Természetbarátok Klubjának idei évzáró programjára, 2018. december 15-én (szombat) a Keleti-Mecsekbe egy kellemes túrára és a Gyopár kulcsosházba, batyunkba hozott finomságok falatozásával egybekötött közös beszélgetésre hívlak Benneteket.

hurkak


A kulcsosházban Varga Jenő kollégám vár majd minket sok szeretettel, meleggel és forró teával. Aki teheti, hozzon batyujába szendvicsei mellé pogácsát, sütit esetleg egyéb nyalánkságot, butykosába „hegylevét”. Kérlek, hozzátok magatokkal e napra kedvenc bögréteket is.


Bízom benne, hogy a közösen eltöltött idő – hasonlóan az előző évekhez - jó beszélgetésekkel ajándékoz majd meg Bennünket.
Amennyiben nem az utolsó pillanatban derül ki, hogy velünk tartasz a túrán, kérlek, december 10-ig jelezd felém, hogy a busztársaság felé továbbítani tudjam a létszámot.


Tel: 20/34-04-184, email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A túra útvonala: Pécs, Távolsági buszpályaudvar – Hosszúhetény – Csengő-hegy – Takanyó-völgy – Zobákpuszta – Gyopár kulcsosház – Zobákpuszta - Pécs

A túra hossza: 10 km

Szint: 370 m, közepesen nehéz túra

Találkozás: 8:30 – 8:45 között, pécsi Távolsági autóbusz pályaudvar várócsarnok

Indulás: az autóbusz 9 órakor indul

Várható hazaindulás: 14:46-kor Zobákpusztáról Pécsre induló autóbusszal (az időpont tájékoztató jellegű)

 

Természetbarát üdvözlettel:  Scheitler Adrienn