facebook_page_plugin

,,Kelet-Mecseki Barangolások”

,,Kelet-Mecseki Barangolások” teljesítménytúra Csanádi Imre emlékére


2016. július 31. vasárnap


Rendező: Pécsi Vörös Meteor Sk. Természetbarát Sz.o.
Rajt: Komló- Zobákpuszta, Gyopár kulcsosház.

A ház megközelíthető Pécsről: Pécs – Hosszúhetény – Komló, vagy a Pécs – Hosszúhetény – Szászvár – Szekszárd autóbusz járattal, vagy Komlóról autóbusz járattal Zobákpuszta megállóig. A faluban a kisbolt után kell a kék négyzet jelzésen bemenni.
Cél: Komló-Zobákpuszta, Gyopár kulcsosház

 

 


Néhány információ: A felsorolt 6 kulcsosházat szabadon választható sorrendben és útvonalon lehet felkeresni. Választható távok: 6, 5 és 3 ház. Menet közben döntheti el az induló, hogy melyik távot teljesíti.


Útvonal adatok:

  Táv Szint Szintidő Rajt
6 ház 30 km 1100 m 9 óra 6 – 9 óra
5 ház 26 km 900 m 8 óra 6 – 10 óra
3 ház 15 km 500 m 5 óra 6 – 10 óra

 

Kötelező útvonal nincs, csak ajánlott.


Ajánlott útvonal: Zobák, Gyopár kh. – Takanyó - Pusztabánya, Betyár tanya - Lakkeri-fenyves - Máré-vár - Vár-völgyi kh. – Hodács - Akai-tető - Vörösfenyő kh. - Cigány-hegy - Kisújbányai kh. – Réka kny. - Püspökszentlászló, Bazsarózsa kh. - Zobák, Gyopár kh.


Szolgáltatás: zsíros kenyér, tea, csoki (több állomáson is), csomagmegőrzés.
Hozd magaddal saját poharadat is, hogy a lehető legkevesebb szemetet termeljük! Legyünk környezettudatosak!
Nevezés a helyszínen. Nevezési díj: 600 Ft.


E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Információ: Kazal Márton Tel.: 20/9797-254 drótposta: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szállás:
• Vargánya tanya (zobákpusztai ifjúsági tábor) és Gyopár kh., Varga Jenő , Mobil: 30/ 475-5862, 30/ 815-7657 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Weblap: www.varganyatanya.hu, Komló- Zobákpuszta 3.
• Bazsarózsa kh. Püspökszentlászló, Dr. Gundrum Károly, 7624 Pécs, Jurisics M. u. 8. Tel.: 72/315-641 (este)