facebook_page_plugin

Meghívó az ötszázadik túrámra!

Kedves Sporttársaim!

kriszta

 

Tizenöt éves túravezetői pályafutásom során 2016. július 30-án szombaton sor kerül az ötszázadik túrámra, amelyre sok szeretettel várlak Benneteket!

Útvonala megegyezik a "nulladik" túrámmal, amelyet szövetségi nyílt túraként vezettem helyettesként a túravezető hirtelen jött elfoglaltsága miatt. Ezen a 15 évvel ezelőtti nyári kiránduláson nagy segítségemre volt Moni László sporttársam, amit ezúton szeretnék újból megköszönni neki.

Köszönettel tartozom még:
- Baronek Jenőnek, aki programok szervezésében és többnapos kirándulások levezénylésében mentorom és példaképem volt;
- Fodor Péternek, aki a terepi tájékozódás elméleti alapjait és főleg gyakorlati ismereteit osztotta meg velem érthető módon;
- Marton Józsefnek, akitől a természeti környezet apróbb-nagyobb csodáin túl talán a legfontosabb dolgot tanultam meg: a túratársakkal való helyes bánásmódot.

Túravezető önkéntes kollégáimat is köszönet illeti minden egyes bejárt és levezetett túráért, hiszen ezeken az alkalmakon lehetett ellesni, hogy mitől tetszik egy túra a résztvevőknek, vagy mivel tehető még jobbá.

Végül, de nem utolsósorban, KEDVES SPORTTÁRSAIM, köszönöm Nektek, hogy egy- és többnapos túráimra eljöttetek, a programokon aktívan részt vettetek, bátorítottatok, véleményeztetek, hiszen csoport nélkül a túra csak "bejárás".

 

A túra részletei:

Útvonal: Óbánya - Kisújbánya - Cigányhegyi kilátó - Márévár - Várvölgyi kemping.
13 km, 250 m szint.
Busz 6.25-kor indul a távolsági pályaudvarról, a találkozás 7.15-kor Óbánya faluközpontban. Vége a várvölgyi buszmegállónál lesz, ahonnan 14.37-kor indul busz Pécsre. A teljesítésért 25 pont szerezhető.

Családtagot, barátot, kollégát, szomszédot, házastársat, jövendőbelit, exet, kutyát, bakancsot, botot, sütit, piát, bármit lehet hozni a túrára.

Egészséget, vidámságot és még sok együtt töltött túranapot kívánok!
Pál Krisztina túravezető 20/296-0601