facebook_page_plugin

A Mediterrán Gyaloglóklub ajánlata

A jól bejáratott osztrák Alpok-beli Medve-szurdok kirándulásunkat szeretném ajánlani!

 

medveszurdok

 

Részletek:


Az osztrák Alpokban található Medve-szurdok és Hochlatsch csúcs kirándulás idén május 28-30-ig (szombat-hétfő) lesz megtartva. A program az előző évekhez képest nem változott:

Első nap várlátogatás Sümegen, majd a Somló-hegyen bemelegítés (12 km), végül a bögötei kis kilátóhoz rövid túra.


Második nap megyünk a Medve-szurdokba: összesen kb. 10 km, de 700 m szinttel, 2900 lépcsőfokon a vízesések felett. Akik nem fáradnak el,tovább túrázhatnak a Hochlantsch csúcsára (1720 m), ez még további 500 m szintemelkedés, majd enyhe lejtőn le a Teichalm tóhoz.


Harmadik nap levezetésképpen a Jáki templom és a Jeli Arborétum megtekintése (éppen virágozni fognak a rhododendronok), s utána 5 kmtúra a Ság-hegyi vulkáni kráterben.

 

Szállás turista panzióban a magyar határon, utazás külön kisbusszal,étkezés teljes ellátás - az ausztriai napon szervezett ebédre nincs lehetőség, saját szendvics hozható vagy a hüttében (hegyi vendégház) egytálétel rendelhető.

 

 

 

Részvételi díj kb. 32-35 ezer forint, amely minden költséget tartalmaz.

Aki szeretne velünk tartani, kérem, egy email-ban (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) küldje el jelentkezését legkésőbb a hónap végéig (február 29-ig), és azt, hogy hány fővel jönnének. A jelentkezők létszámától függ, hogy el tudjuk-e indítani a kirándulást.

Legalább 17 fő szükséges.

Olyan sporttársak is jöhetnek, akik a létrás szurdokrészt már látták, és kizárólag a csúcsmászás érdekli őket, mert ilyen túrára is lesz lehetőség!

Várom jelentkezéseiteket, esetleges kérdéseiteket!

 

Pál Krisztina túravezető 20/296-0601
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.