facebook_page_plugin

Kedves Természetbarát Társaim!

turazunkA Természetbarátok Klubjának idei évzáró programjára, 2015. december 19-én (szombat) a Nyugati-Mecsekbe egy kellemes túrára és a volt IV. üzemi erdészházba (jelenleg bivakszállás), batyunkba hozott finomságok falatozásával egybekötött közös beszélgetésre hívlak Benneteket.
A volt erdészházba Bognár Richárd erdész kollégám és túravezető társunk vár majd minket meleggel és forró teával.
Aki teheti, hozzon batyujába szendvicsei mellé pogácsát, sütit esetleg egyéb nyalánkságot, butykosába „hegylevét”. Kérlek, hozzátok magatokkal e napra kedvenc bögréteket is. Bízom benne, hogy a közösen eltöltött idő jó beszélgetéseket és sok ötletet szül majd a jövő évi közös programok összeállításához és megvalósításához.
Amennyiben nem az utolsó pillanatban derül ki, hogy velünk tartasz a túrán, kérlek, december 10-ig jelezd felém (20/34-04-184, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).

A túra útvonala: Pécs, 25-ös busz végállomása Patacson (Benczúr Gyula utcai megálló) – Jakab-hegy (piros háromszög és zöld sáv útvonalon) – Pálos-kút – volt Petőcz-akna – volt IV. üzemi ház – Szuadó-tető (piros sáv jelzésen) – Éger-völgy,Pécs

A túra hossza: 13,5 km

Szint: 536 m, közepesen nehéz túra

Találkozás: 8:37 – 8:45 között Patacson a 25-ös autóbusz végállomásánál (az autóbusz az Ybl M. utcai megállónál 8:28-kor, az Uránvárosi megállónál 8:30-kor áll meg a menetrend szerint)

Indulás: 8:45-kor

Várható hazaérkezés: 15:30 – 16:00 között az Uránvárosi buszvégállomásra

Természetbarát üdvözlettel:
Scheitler Adrienn