facebook_page_plugin

Teszedd a turistáknak !

teszeddakeken

 

Mikor lehet tevékenyen részt venni az Országos Kékkör megtisztításában?

 

Az eseményre május 16-án (szombat) kerül sor az Országos Kékkör vonalán.

 

A program elsődleges célcsoportjai az ifjúsági szervezetek, tanintézmények és iskolák, erdészetek, valamint vállalatok, cégek, önkormányzatok, civil szervezetek, magánszemélyek és a gyermekes családok, akik szeretnék a környezetüket hosszú távon is szebbé, élhetőbbé tenni, illetve részt venni a teszeddakeken környezetszépítő mozgalmunkban.

A rendezvény célja természeti értékeink közös védelme, a környezettudatosság növelése, a szemléletformálás, hogy minél több ember figyeljen oda környezetére, és minél kevesebbet szemeteljen. Azt is szeretnénk, ha minél több ember kifejezésre juttatná a benne rejlő igényt a tisztaságra, valamint felhagyna a szemeteléssel.

Az Országos Kékkör (Országos Kéktúra + Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra + Alföldi Kéktúra) több mint 2500 km hosszú túraútvonalát szeretnénk megtisztítani a szeméttől, hogy minden túrázót tiszta környezet várjon.

teszeddakeken mozgalom keretében Baranyában 3 területi koordinátor szervezi az önkéntes résztvevők munkáját a 

 

Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra       baranyai szakaszán (89 km)

 

A koordinátorok elérhetősége:

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.     ( tel: 06/20 4747151 )

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.              ( tel: 06/20 5806078 )

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.             ( tel: 06/20 9765582 )

 

Kérdéseket a fenti címeken lehet feltenni !

 

A szemétgyűjtés az Országos Kékkör útvonalának 10 m-es sávjában történik. Tapasztalt természetjáróink gondoskodnak a résztvevők biztonságáról.