facebook_page_plugin

No comment

Kedves természetjáró appot használók!

Azért küldjük ezt a levelet, hogy egy fontos változásról tájékoztassunk. Az Outdooractive AG, amelytől kiadónk, a Magyar Természetjáró Szövetség a Természetjáró.hu honlap és a hozzá tartozó Természetjáró app informatikai hátterét biztosító térképes rendszert licenceli, 2023. február 28-tól a platformot a „Pro Alliance” nevű előfizetéses modellre állítja át. Aggodalomra semmi ok, hiszen a honlapon és az appban egyaránt ingyenesen elérhető marad a Természetjáró összes tartalma – köztük a több mint ezer túra, kétezer látnivaló, a csaknem hatszáz szálláshely –, valamint a népszerű Túratervező is.

Egyes szolgáltatások azonban a két, opcionálisan választható előfizetői csomag, a Pro illetve a Pro+ valamelyikébe kerülnek át, így február 28-tól kizárólag az előfizetők számára lesznek elérhetőek. Ide tartozik többek között:

  • A jelzett turistautak megjelenítése a térképen (az appban és a honlapon is)
  • A túrák, látnivalók és térképrészletek mentése offline használatra (az appban)
  • A Skyline, azaz a csúcskereső (az appban)
  • 3D-videó készítése a túráidról (az appban és a honlapon)
  • A kedvenc túráid, látnivalóid saját válogatásokba rendezése (az appban és a honlapon)

Ugyanakkor a Természetjáró.hu és a Természetjáró app hasznos új funkciókkal bővül, mint például:

  • Csak a Kárpát-medence helyett az egész világ turistatérképe (az ingyenes felhasználóknak is)
  • Webkamerák réteg a térképen (az ingyenes felhasználóknak is)
  • A jelenlegi OpenStreetMap mellett több más turistatérkép (Outdooractive, Topo, KOMPASS, HARVEY stb.) megjelenítése (csak Pro, némelyik csak Pro+ előfizetőknek)
  • BuddyBeacon: a tartózkodási helyed megosztása élőben a barátaiddal (csak Pro és Pro+ előfizetőknek)

A Pro és Pro+ előfizetői csomagok áráról és a hozzájuk tartozó funkciókról részletesen itt tájékozódhatsz (kérjük, egyelőre ne fizess elő, hiszen nem szükséges). Vedd figyelembe, hogy az Outdooractive 12 hónapra ad előfizetési lehetőséget, rövidebb időszakra nem. A Pro alliance a honlapon automatikusan, az appban pedig a következő frissítéssel fog aktiválódni, és fizetési kötelezettséggel természetesen nem jár.

Most ingyen kipróbálhatod a Pro csomagot!

Ha csak néha túrázol, és nem szoktad használni az olyan funkciókat, mint a jelzett turistautak megjelenítése a térképen és a túrák offline mentése, vagy már most is Pro/Pro+ Outdooractive felhasználó vagy, nem fogsz észrevenni semmilyen változást: ugyanúgy ingyen használhatod tovább a Természetjárót, mint eddig. A regisztrációd is megmarad.

A Természetjáró hűséges regisztrált felhasználójaként azonban szeretnénk egy meglepetéssel kedveskedni neked: 3 hónapig ingyen elérheted a Pro funkciókat.* Ehhez majd nem kell mást tenned, mint az appban Az én oldalamon, illetve a honlapon a profiloldaladon elhelyezett bannerre kattintva beváltanod az erre jogosító kupont. A banner március 1-től egy hónapig, március 30-ig lesz elérhető. Ebben az időszakban bármikor megkezdheted az ingyenes, 3 hónapos időszakot, amelynek lejártával automatikusan visszatérsz a Pro/Pro+ funkciók nélküli alapcsomaghoz, számlázásra nem kerül sor.

Ha ezután úgy döntesz, hogy előfizetsz a Pro/Pro+ csomagra, azt a frissítést követően az appon belül, vagy a honlapon teheted meg.** Ezután nemcsak a Természetjáró.hu-n és a Természetjáró appban, hanem az Outdooractive.com-on és az Outdooractive appban, valamint az Outdooractive AG által gyártott többi appban is eléred a csomagodnak megfelelően kibővített szolgáltatásokat.

Mire fordítjuk az előfizetési díjat?

Szeretnénk felhívni rá a figyelmedet, hogy az előfizetési díjat a platform gyártója, az Outdooractive AG kéri és szedi be, a tartalom előállítója, a szerkesztőségünket fenntartó Magyar Természetjáró Szövetség csak csekély jutalékban részesül. Ezt azonban teljes egészében a túrák, látnivalók, szálláshelyek ismertetőjének fejlesztésére és aktualizálására fordítjuk, így ha előfizetsz, elkötelezett túrázóként te is hozzájárulhatsz a sokak által szeretett Természetjáró.hu és Természetjáró app hosszú távú működéséhez.

Ha kérdésed van, keress minket bátran a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

További jó túrázást kívánunk!


A Természetjáró csapata