facebook_page_plugin

Kedves Mindenki!

Mire végeztem ezzel az írással kiderült, hogy kijárási korlátozást vezetnek be Magyarországon március 28-tól április 11-ig!

 

A mostani helyzet, meg az ezután következő rész mindenkinek áthúzta, áthúzhatja a legtöbb tervét, számítását. Nekünk túrázóknak a túra és a barátok, ismerősökkel való találkozás volt és lesz is egyéb más mellett fontos ezután is. Az élet ezt most felülírta, mármint a csoportos részt! Az áprilisi és nagy valószínűséggel a májusi csoportos túrákról is le kell mondanunk.

Csak remélni tudjuk, hogy többről nem! Családi túrák, természetben tartózkodások továbbra is vannak a hozzám eljutott képek tanúsága szerint. Amikor már az együtt élőkön kívül mások is bekerülnek a képbe, az egy plusz rizikó faktort jelent, még akkor is, ha nagyon szerettünk eddig is velük együtt lenni, túrázni! Vegyétek ezt figyelembe, amikor már hárman négyen vagy még többen is elindultok valamerre!

Ez is a felelős gondolkodás egy formája lehet. Most biztos gondolják páran túl óvatos vagy Ati! Lehet, hogy Én a helyzetemnél és az ismerőseim felé irányuló empátiámnál fogva tényleg túl óvatos vagyok, de most is azt mondom, vigyázzatok magatokra, szeretteitek, ismerőseitekre! Mindenkiből csak egy van, és még sokszor szeretnék veletek együtt túrázni, sétálni, beszélgetni! Ezt már leírtam, de ide kívánkozik most is. A való világban nincs „copy” gomb, nem tudjuk magunkat sokszorosítani! Itt csak a „delete” gomb működik! Amikor sokszor nyúlkálunk felé egyszer akaratlanul is hozzá érhetünk és nem biztos, hogy mindent hibátlanul vissza tudunk állítani…

 

Igen, tényleg nagy akaraterő kell ahhoz, hogy lemondjunk bármilyen nekünk tetsző dologról! Főleg úgy, hogy más tiltja meg nekünk! Mindenkinek vannak „nagyon fontos” dolgai az életben, legyen az is közte, hogy vigyázunk egymásra! Ehhez kívánok most erőt, egészséget és kitartást Mindenkinek az elkövetkező szép túrák reményében!

 

atiKA