facebook_page_plugin

Kedves Természetjárók!

A tegnap – a koronavírus járvány miatt - kiadott rendelkezések, és a kialakult helyzet minket is arra kényszerít, hogy a közeljövőre tervezett túráinkat, összejöveteleinket (Természetbarátok Klubja) töröljük – a veszélyhelyzet fennállásáig.

Nem kínálunk lehetőséget a csoportos túrázásra, a fertőzés –köreinkben való – elterjedésére, s erre kérjük tagszervezeteinket, és azokat a szervezeteket is, akik programjaikat honlapunk eseménynaptárában is megjelentetik.


A Tímár utcai székhelyünkön felfüggesztjük a keddi ügyeletet, de ha valakinek szüksége van kiadványokra , igazoló füzetekre, egyéb segítségre, keressen bennünket az ismert telefonokon, e-mail-címeken, mert egyénileg szívesen segítünk!


Véleményem szerint az erdőjárás megfontoltan, körültekintően, egyéni, vagy családi keretben persze ajánlható ebben az időszakban is, mert az jót tesz az egészségnek, szívnek, léleknek, arról nem beszélve, hogy az erdő nem tudja, hogy veszélyhelyzet van, és sorra nyílnak a szebbnél szebb tavaszi virágok! Reméljük belátható időn belül túl leszünk ezen a veszélyes időszakon, s újra együtt járhatjuk az erdőt, mezőt!


Jó egészséget!

Tóth Klára (BMTSZ elnök)