facebook_page_plugin

Tenkes teljesítménytúrák 2020

Kedves túratársak, segítőink, támogatóink!

 

felkialtojel2Az országos vészhelyzet elrendelése miatt egyesületünk nem rendezi meg a 2020. április 4-re meghirdetett „Tenkes teljesítménytúrák” nevű rendezvényt!

Indoklás: A vészhelyzeti intézkedések egyik része, hogy a kabinet minden olyan eseményt betiltott, amire nyitott térben legalább 500 ember részvételével került volna sor! Bár együtt nincs ilyen létszám sehol a túra során, de a két rajthelyen, frissítőponton és a két ellenőrzőponton is nagy csoportosulás szokott lenni kis helyen. Ezért döntöttünk a rendezés elhalasztása mellett!

Amennyiben lehetőségünk lesz rá, találunk megfelelő időpontot a naptárban és a jogszabály is lehetővé teszi, szeretnénk ezt a sokak által kedvelt túrát még idén megrendezni! Reméljük a vis maior helyzet miatt az engedélyeztetési eljárásokat nem kell megismételni!

 

Jancsi Attila a főrendező egyesület, Dráva T.S.E. Elnöke.

Andrasek Csaba a társrendező egyesület, Tenkes T.E. Elnöke

 

Kelt: 2020. március 12.

 

Frissítés!

Az egyesületek vezetése a következő álláspontra jutott:

A Tenkes teljesítménytúrák pót napjának 2020. május 30-t nevezzük meg! A túrát csak akkor tartjuk meg ha a vírusos tiltásokat május 10-ig visszavonják! Minden ellenkező esetben a túra 2020-ban az eredeti formájában nem lesz megtartva! Gondolkodunk több lehetőségen, erről a későbbiekben tájékoztatást adunk!

Dráva T.S.E.és Tenkes T.E. elnöksége