facebook_page_plugin

Turista Útjelző Vezető képzés

Turista Útjelző Vezető képzést indít a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség,

jelzesfestes

amely a résztvevőket felkészíti az MTSZ által szervezett vizsgára, amelynek sikeres teljesítése után a hallgatókat „a Magyar Természetjáró Szövetség vizsgázott útjelző vezetője” minősítés illeti meg.

A tanfolyamot elsősorban végzett túravezetőknek ajánljuk, vagy olyan gyakorlott természetjáróknak, akik megbízható térképismereti és tájékozódási tudással rendelkeznek. Nem kizáró ok az előképzettség hiánya, de ez esetben néhány témában (tájékozódás,térképismeret stb.) nagyobb erőfeszítés, többletmunka szükséges.


A tanfolyam december elejétől április közepéig tart. A tananyag elsajátítását részben levelezős formában, másrészt közvetlen foglalkozásokkal, illetve gyakorlati foglalkozásokkal segítjük elő. Ezek időpontját, időtartamát a csoport tagjaival való megbeszélés alapján alakítjuk ki. A tanfolyam során nagyban építünk a csoport tagjainak öntevékenységére, önálló munkájára, természetesen a megfelelő iránymutatás mellett.

Tanfolyamunk tananyaga a Magyar Természetjáró Szövetség honlapján itt található!


Részvételi díj:  14000 Ft, amelyből szervezett természetjárók (MTSZ,BMTSZ tagszervezet tagja) 2000Ft-os kedvezményt kapnak.


Az első foglalkozás időpontja: 2018.december.11. 17.00


Helyszín: a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség székhelye: 7621 Pécs, Tímár u. 21.

 

Jelentkezés és további információ: Tóth Klára elnök (Tel.: +36205278913 E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )


Jelentkezési határidő: 2018. november 30.

 

Jelentkezési lap letölthető innen!