facebook_page_plugin

Meghívó küldöttgyűlésünkre

Kedves Egyesületvezetők, Kedves Sporttársak!
 
bmtsz logo
A Baranya Megyei Természetbarát Szövetség - hagyományosan - február második szombatján tartja évi rendes küldöttgyűlését, ez idén február 10-ére esik.
Az erre szóló meghívó és a napirenden szereplő szöveges beszámoló megfelelő szövegre kattintva!
Alapszabályunk értelmében a tagszervezeteink – alapszabályuk szerinti döntésük alapján - minden megkezdett 50 fő taglétszám után egy-egy küldöttet delegálhatnak, minden küldött 1 szavazattal rendelkezik. 
Ettől függetlenül szeretettel várjuk egyesületeitek érdeklődő tagjait is, különös tekintettel majd az elismerést érdemlőkre.
Kérem, hogy legyetek szívesek - a januári Mecsek Híradóban közöltek szerint - küldeni javaslataitokat: 
  1. Természetjárók elismerése:  szövetségünk elnöksége a 2018. február 10-én tartandó közgyűlésen  ismét  szeretné  megköszönni  az  aktív  természetjárók  –  egyesületüket, vagy a szövetséget segítő– munkáját. Kérjük tagszervezeteinket, hogy az elismerésekre a javaslataikat – rövid indoklással – 2018. január 23-ig juttassák el Tóth Klára elnöknek e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy adják le személyesen a szövetségben.
  2.  Egyéni túrapontverseny: kérjük a tagszervezeteket, hogy azon tagjaik névsorát, akik 2017-ben 1000 túrapont felett teljesítettek, és a túrapontversenybe szeretnének benevezni, január 23-ig juttassák el Jancsi Attilának (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), az életkori kategória (50 év fölötti, ill. alatti férfi, ill. női) megjelölésével. A kategóriák első három helyezettjei oklevelet kapnak, melyeket a februári közgyűlésen adunk át.
Amennyiben a küldöttgyűlésen  a szervezet vezetője nem tud megjelenni, a letölthető  megbízólevéllel várjuk a képviselőt.
Kérem, a beszámolót tekintsétek munkaanyagnak! Bármilyen észrevételetek van,  kiegészíteni, vagy helyesbíteni valót találtok, küldjétek el még a közgyűlés előtt, de természetesen helyszíni kiegészítésre is van lehetőség.
 
Természetbarát üdvözlettel!