facebook_page_plugin

Újdonságok a honlapon!

Téli időszakban egy kicsit több idő jut a honlapra és annak fejlesztésére.  Két dolog változott az elmúlt napokban.

felkialtojel2Az első, hogy egy face logo fül került a honlap jobb oldalára. Kezelése egyszerű, mindössze csak rá kell húzni az egeret és kinyílik!

Mire jó? Egyrészt az idővonal részében látni lehet milyen dolgok kerültek fel a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség facebookos oldalára.
Másrészt egy új lehetőséggel is bővültünk. Egy egyszerű üzenetküldő megoldásra ( facebook fül - üzenetek). Itt lehetőség van üzenetek küldésére, kérdések, kérése írására, túrákkal egyebekkel kapcsolatosan. A feltett kérdésekre igyekszem gyors és pontos válaszokat adni.

 

A második dolog a honlapon lévő eseménynaptár!

Nagy segítséget kaptam (és innen is köszönöm!) Schmidtné Samu Szilvia személyében, aki feltöltötte az év eseményeit a naptárba és megpróbálja (nem egyszerű feladat!) ezt egész évben naprakészen tartani.
Egyben újabb események is bekerültek (bekerülnek) a naptárba. Ezentúl itt is megtaláljátok a Mecsek Egyesület és Hétdomb Természetbarát Egyesület túráit.
Hosszabb távon az lenne az elképzelés, hogy minden a megyében szervezett és induló természetbarát esemény, túra fellelhető legyen a naptárban.
Így egy helyen megtalálható lesz minden esemény, túra.


Itt is kérjük a tagszervezeteinket, hogy a naptár bővítésében vegyenek rész, így is színesítve a programjainkat.

                                                                                                                                                                                               Honapszerkesztő