facebook_page_plugin

Munkatúra a Panoráma úton

A Panoráma út a Jakab-hegyen mindenféle kerülgetés nélkül szabadon járható!


panorama ut munkatura

 

Nagy élmény volt a mai munkatúra. A képen a csapat, akik végig értek: Feri, Anti, Misi, Eliot, Bia, Balázs és segített még Peti és Gyuszi, akiknek előbb el kellett menni.

Először is mindenkinek nagy-nagy köszönet. A Mecsekerdő Zrt-nek köszönjük Ferit és Misit, akik profi fűrészesek, sokszor nőként is tátott szájjal figyeltem, ahogy dolgoztak.

Ez is egy különleges komplex gondolkodást igénylő szakma, hatalmas felelősséggel.... A kővágószőlősi általános iskolának (Gyöngyinek külön a szervezést) köszönjük Antit és Eliotot, a két nyolcadikost, akik felnőttként viselkedtek. Antin látszott, hogy nem először dolgozik erdőn és jó fizikumával és azzal, ahogy szó nélkül látja a munkát és csinálja - lenyűgözött, mint ahogy ezt láttam Petitől is még felnőttebb kivitelben..... Eliot csendesen végig serpáskodta az utat, cipelte a kegyszereket,benzint, olajat, zsákot, hasznos tagja volt a csapatnak..... Gyuszi a hegyre való feljutásban segített a Toyota hazavezetésével... a végére hagytam Balázst, aki rengeteget tesz azért a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség vezetőségi tagjaként is, hogy jól menjen a gyalogos turizmus, a források, utak rendben legyenek és ma is betette magát rendesen. ....Nagyon elfáradtam, de nagyon jó érzésekkel bandukoltam haza. Szeretek tenni, szervezni, valamit megoldani csapatban.... és ez szuper csapatmunka volt. Balázs csodás fényképes beszámolót készített, nézzétek meg, milyen gigászi munka folyt.

                                                                                                                                                                                             bia alairas

Külön köszönet Biának, hogy így szívén viseli a Jakabhegy környéki utakat és hogy sikerült megszerveznie ezt az "úttisztító túrát" ami nem is olyan egyszerű feladat! (a szerk. megjegyzése)