facebook_page_plugin

Kedves Mindenki!

Örömmel osztjuk meg a hírt, miszerint kedden Budapesten az Energy Globe Magyarország nagyszabású díjkiosztó gálán, a „Jövő Generációja kategória „ nyerteseként a Mecsekerdő Zrt. büszkén vehette át az energiavilág „Oscar-díját” a Mókus Suli sás-völgyi Erdő Háza projektjével.

A fenntarthatóság és az energiahatékonyság egyik legrangosabb nemzetközi elismerésére, az Energy Globe díjra 2016 december közepéig pályázhattak projektjeikkel vállalkozások és önkormányzatok, valamint a fiatalokat is bevonó programjaikkal civil-, oktatási- és diákszervezetek.

energy globe dijatado

A közel száz pályázóból egy független szaktekintélyekből álló bíráló bizottság választott ki előzetesen kategóriánként 3-3-3 döntős pályázót, a végső győztesekről közönségszavazás döntött.
Nagyszerű lehetőségként éltük meg, hogy az országos megmérettetés keretében is bemutatkozhattunk, és ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki szavazatával és a hír megosztásával támogatta az Erdő Házát.
Az E.ON által felajánlott 3 millió forintos projekt-támogatást erdei iskolai fejlesztésekre fordítjuk, továbbra is elhivatottan vállalva a „jövő generációja” környezettudatos szemléletformálásával járó küldetést és kihívást.

Tisztelettel:
Adorján Rita
Erdei iskola vezető