facebook_page_plugin

Természetjáró Kártya

2016. április 20-tól kezdődően az on-line igénylés elindulásáig személyesen lehet megvásárolni a Magyar Természetjáró Szövetség Országos Központjában.

MTSZ TEKA 2016 elooldal

A kedvezménykártyát egy, az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével és a kártya díjának készpénzben történő megfizetésével az MTSZ központjában (1075 Budapest, Károly körút 11. 7. emelet, Európa Center irodaház) lehet intézni ügyfélfogadási időben, hétköznapokon 9-től 16 óráig.

A TEKA-val 20% kedvezmény jár az alap menetjegyárakból a MÁV-START és a GYSEV Zrt. magyarországi szolgáltatási területén. Egységesen 20% kedvezmény érhető el az összes nemzeti park szolgáltatásaiból, 5, 10, 20% kedvezmény az állami erdőgazdaságok szolgáltatásaiból és szállásdíjaiból, 10, 20 vagy akár 50% kedvezmény a belépődíjakból és 100 kedvezményadó ponton ingyenesen használható vele a kerékpáros műszaki elsősegélycsomag. Előkészületben vannak még különféle kedvezmények a MOL töltőállomásain, és további partnerek csatlakozásával folyamatosan bővül az elérhető megtakarítások köre.

 

A KEDVEZMÉNYADÓ PONTOK AKTUÁLIS LISTÁJA

 

A TEKA kedvezménykártya ára: 5000 Ft.
Érvényes MTSZ Tagsági Kártyával: 2500 Ft.



Az on-line igénylés elindulása után azonban már nem lesz lehetőség személyes igénylésre, kizárólag a Természetjáró Kártya oldalon keresztül lehet TEKÁ-t venni.

 

(forrás: termeszetjaro.hu)