facebook_page_plugin

Kedves természetszerető barátaim!

2015 novemberében jelent meg a Négy évszak a Mecsekben című exkluzív fotóalbum legújabb, javított kiadása több tucat képpel frissítve. Így a 214-ben szintén újranyomtatott Barangolások a Mecsekben című túrakönyvvel, a 2013 telén megjelent Barangolások a Zselicben és Négy évszak a Zselicben együtt már négy kötettel, és több ezer kinyomtatott példánnyal büszkélkedhetek.

muller1

 

A Mecseki könyvek újranyomását a Mecsekerdő Zrt. támogatta!


A könyvek megvásárolhatóak:
- Baranya Megyei Természetbarát Szövetség – Pécs, Tímár utca 21. (minden kedden 16-18 óráig
- A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyein (Pécsett a Pintérkertben, az Abaligeti-barlang bejáratánál, Pécsett a Tettye-barlangban)
- A pécsi, komlói, kaposvári Líra és Fókusz könyváruházakban


Megrendelhető: Müller Nándor (20/9575-775; 72/672-202)
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – www.elmenymagazin.hu – Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Már előkészületben van és várhatóan kora tavasszal megjelenik a Barangolások a Pilisben és a Visegrádi-hegységben, és a Négy évszak a Pilisben és a Visegrádi-hegységben című könyvek, melyekben legújabb kalandozásaimat, fotós élményeimet osztom meg a kedves olvasóval.

muller2

 

Tisztelettel és üdvözlettel: Müller Nándor