facebook_page_plugin

Esemény

Cím:
Turista farsangi bál
Dátum:
2024.02.03.
Url:
Szerkesztő:
Schmidtné Samu Szilvia
Részvevők száma:
Korlátlan
Résztvevők:
Másolás:

Leírás

A Baranya Megyei Természetbarát Szövetség és a Mecseki Barangolók Társasága szeretettel meghívja a régió természetbarát egyesületeit turista farsangi báljára, mely 2024. február 3-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Pécsbányai Közösségi Házban (Pécs, Gesztenyés u. 17.). Dress code: jelmez, de legalább álarc.

A bál programja:
  18.00: megnyitó
  19.00: vacsora
  20.00: játékos farsangi vetélkedő
  21.00: farsangi úri-muri, zene, tánc, móka, kacagás
  23.00: tombolasorsolás és a jelmezverseny eredményhirdetése
  23.30: folytatódik a farsangi úri-muri kifulladásig.
Részvételi díj: 3900 Ft/fő, mely tartalmazza a belépődíjat és a vacsora költségét. Az italok és az édes/sós sütemények batyus formában kerülnek a vacsoraasztalra. A bált megelőzően 15.00 órától játékos túrát indítunk a környéken, melyen 2-5 fős csapatok vehetnek részt. Az egész napra érkezőknek átöltözési lehetőséget biztosítunk a közösségi ház termeiben, valamint igény esetében szálláskeresésben is segítünk.

Jelentkezési határidő: 2024. január 21., e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). A jelentkezés beérkezését követően visszaigazolást küldünk, amelyben jelöljük a részvételi díj befizetésének lehetőségeit is.

A tombolasorsoláshoz szívesen fogadjuk a felajánlásokat!

Szeretettel várjuk Somogy, Tolna és Baranya vármegye természetjáróit, akik – velünk együtt – szívesen töltenek el egy jó hangulatú estét!

További információ: Szuhán-Glass Beáta (tel.: 20/928-9928).

Hozzászólások