facebook_page_plugin

Esemény

Cím:
Év végi túra (elmarad)
Dátum:
2022.12.17.
Helyszin:
Url:
Szerkesztő:
Schmidtné Samu Szilvia
Részvevők száma:
Korlátlan
Résztvevők:
Másolás:

Leírás

A Természetbarátok Klubja évzáró túrája a Gubacsos kulcsosházba  Egy későbbi időpontban lesz megtartva!

Rendező: Baranya Megyei Természetbarát Szövetség

Kedves Természetbarát Társaim!
A Természetbarátok Klubjának idei évzáró programjára, 2022. december 17-én (szombat) a Közép-Mecsekbe egy kellemes, nem túl hosszú túrára és a Gubacsos kulcsosházba, batyunkban hozott finomságok falatozásával egybekötött közös beszélgetésre hívunk benneteket.
A kulcsosházban Varga Jenő kollégám vár majd minket sok szeretettel, meleggel és forró teával. Aki teheti, hozzon batyujába szendvicsei mellé pogácsát, sütit, esetleg egyéb nyalánkságot, butykosába „hegylevét”. Kérlek, hozzátok magatokkal e napra kedvenc bögréteket is! Bízom benne, hogy a közösen eltöltött idő – hasonlóan az előző évekhez – jó beszélgetésekkel ajándékoz majd meg bennünket. Amennyiben nem az utolsó pillanatban derül ki, hogy velünk tartasz a túrán, kérlek, december 10-ig jelezd felém, hogy a busztársaság felé továbbítani tudjam a létszámot (tel.: 20/340-4184, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A túra útvonala: Abaliget – Denevér-tanösvény egy szakasza – Szajha-barlang – Vadásztacskó sírja – Gubacsos kulcsosház – Orfűi elágazás autóbusz-megálló
Táv: 4 km, szintemelkedés: 170 m
Találkozás: 8.00 – 8.20 között a pécsi távolsági autóbusz-állomáson a 23-as kocsiállásnál (az autóbusz 8.30-kor indul).
Várható hazaindulás: az Orfűi elágazástól 12.57-kor a Pécsre induló autóbusszal.

Természetbarát üdvözlettel:
Scheitler Adrienn

Információ: Scheitler Adrienn, tel.: (20) 340-4184; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hozzászólások