facebook_page_plugin

Fekedi turistaház

Feked Pécsvárad és Mohács között elhelyezkedő kis aprófalu. A Fekedi-turistaház Feked központjában (Feked, Fő u. 6.) található. Megközelíthető a ház mellett elhaladó zöld sáv jelzésű turistaútvonalon. Az üresen maradt és pusztulásnak indult egykori paplakot 2004-ben modern turistaszállóvá alakították át.

A mai kor igényeinek megfelelően berendezett turistaszállóban egész évben lehetőség van szállásra, központi fűtés biztosítja a meleget, szépen berendezett ebédlő (tv-vel) és modern felszerelésű konyha a kényelmet (mikrosütő, kenyérpirító, teafőző, hűtő- és fagyasztószekrény, mosógép, vasaló). A négy szobában 16 fő tud pihenni egyszerre a részben emeletes ágyakon (1, 2 és 3 ágyas szobák vannak). Minden szobában van mosdó, közvetlen mellette zuhanyzó és WC.

A felszereltség alapján lehet helyben is főzni, de előzetes bejelentés esetén biztosítanak főtt ételt is a szomszéd településről. Az udvar tökéletesen alkalmas kempingezésre, sátrak állítására. A szabadban is lehet főzni, sütni. A terület mellett elfolyó kis patak, az ápolt focipálya, az új játszótér harmonikus hangulatot áraszt. A falu közepén lévő turistaszálló és udvara szerencsés elhelyezkedésű - elég távol a lakóházaktól, s mégis mindenhez közel van.

 
Üzemel: egész évben

Szálláshelyek száma:

16 fő: 1x2, 2x4, 1x6 ágyas szobák
Víz: vezetékes
Mosdási lehetőség:  folyosóról H-M mosdó, zuhanyzó
WC: minden fürdőszobához tartozik
Villany: van
Fűtés: központi
Közös helyiség: van
Főzési lehetőség:  mindennel felszerelt konyha, villanytűzhely
Szállásdíj: 2000,-Ft/fő/éj ( téli időszakban 2200,-Ft/fő/éj)
   
Kedvezmény:  igazolt természetjáróknak és Magyar Turista kártyára 20%.
Ha szülőkkel jönnek: 10 éven aluli gyermekre 50%,
6 éven aluli gyermekeknek ingyen. 
   
Egyéb:  Sátorban/matracon: 1000 Ft/fő/éj, (500 Ft/háziállat/éj)
Üzemeltető: Feked Község Önkormányzata tel: +36 69/345-106

 
Szállásmegrendelés:     e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

feked1

 

feked2

 

feked3