facebook_page_plugin

Alsókövesdi vendégház

 

A vendégház 2021. március 1.-ig zárva tart.

Az "Alsókövesdi Vendégház" a zselici domboktól és erdőktől övezett Alsókövesden, a ksav útvonal mellett fekszik, amely mind Pécs, mind Kaposvár felől a "66" -os főútról, Tormás községen keresztül, Felsőkövesd irányába bekanyarodva közelíthető meg.

A hely kultúrtörténeti érdekessége, hogy az 1940 -es években itt élt és alkotott a természet nagy rajongója, Fekete István író.

Az 1880 -ban épült, de ma már teljesen felújított vendégház egy 1,6 hektáros, bekerített kertben helyezkedik el, ahol mind a személygépkocsik parkolása, mind a vendégek zavartalan pihenése és szórakozása messze menően biztosított.

A vendégek elhelyezése kétágyas szobákban történhet, amelynek mindegyikéhez egy külön fürdőszoba kapcsolódik, illetve gyermekes családok részére egy közös előtérből a szülők és a gyermekek (max 4 gyermek) részére egy egy kétszobás apartman biztosítható, amelyhez szintén egy külön fürdőszoba tartozik.

 

Üzemel: egész évben  
Szálláshelyek száma: 8 fő (4 szobában)  + 4 fő részére pótágy  
Víz: vezetékes ivóvíz  
Mosdási lehetőség: minden szobához fürdőszoba kapcsolódik (Wc -vel)  
Villany: van  
Fűtés: cserépkályhával, illetve egy szobában villamos fűtéssel  
Közös helyiség: ebédlő és "szalon-rész" kandallóval  
Főzési lehetőség: jól felszerelt konyha étkezővel, a vendégek részére külön hűtő
Szállásdíj: 7000.- Ft/fő/éjszaka + 200 Ft/fő/éjszaka idegenforgalmi adó.   
Kedvezmény: 4 éves kor alatt ingyenes a szülőkkel egy szobában pótágyon. (4-12) éves korig 50 % (pótágyon)  
Egyéb: 

Fűtési szezonban: 500 Ft/fő/éjszaka fűtési felár,mobil telefon használata a térerő hiánya miatt nem lehetséges, ugyanakkor

internet szolgáltatás van. Az udvarban bográcsozási lehetőség és kerti grill használata biztosított.

 
Megrendelés: Berta Judit                         +36306131537    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Szenohradszki Istvánné:   +36209726480    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.alsokovesd1

alsokovesd2

alsokovesd3

alsokovesd4

alsokovesd5