facebook_page_plugin

A Kuglóf fesztiválon jártunk

tajolo

 

 

A hagyományokhoz híven idén is ellátogattunk Váraljára a „Kuglóf fesztiválra".A fesztivál egyik rendezvénye már sok-sok éve a teljesítménytúra és a tájékozódási túraverseny is. Kis csapatunk mindkét túrázási formában érdekelt volt, hárman a 20km-es távú teljesíménytúrát választották és a nagy meleg ellenére sikeresen teljesítették is.

A tájékozódási pontbegyűjtős versenyre a már megszokott „Dráva-Talpasok" néven indultunk. A nagy melegben jól be kellett osztani az erőnket és kiválasztani a megfelelő útvonalat a minél több pont szintidőn belüli teljesítéséhez. Bár volt egy két trükkös pont, ez olyan jól sikerült, hogy az eredményhirdetésnél kiderült mi lettünk az első helyezettek! Csapatunk tagjai Várnainé Meng Hajnalka (Dráva TSE), Balog Árpád és Ujságh Zsolt (Tenkes TE) valamint a csapatvezető Jancsi Attila (Dráva TSE). A verseny végén sok, régen látott barátunkkal is találkozhattunk, akik többek közt Bajáról, Dombóvárról és Budapestről érkeztek. Öröm volt újra beszélgetni a régmúlt és az aznapi történésekről. Egy kicsit szétnéztünk a fesztiválon is, ahol ki-ki, válogathatott a kínált portékák közül vagy csak nézte a műsort a színpadnál.
Az ismerősök véleményét tolmácsolhatom, hogy öröm eljönni erre a rendezvényre, köszönjük a rendezők munkáját és lehetőségeinkhez képest jövőre is itt leszünk!

A képeket készítette: Balog Árpi.

atiKA