facebook_page_plugin

Esemény

Cím:
Barangolás a Kelet-Mecsekben
Dátum:
2018.12.15.
Szerkesztő:
Schmidtné Samu Szilvia
Részvevők száma:
Korlátlan
Résztvevők:
Másolás:

Leírás

Barangolás a Kelet-Mecsekben - a Természetbarátok Klubja év végi záró túrája kulcsosházi beszélgetéssel

Kedves Természetbarát Társaim!

A Természetbarátok Klubjának idei évzáró programjára, 2018. december 15-én (szombat) a Keleti-Mecsekbe egy kellemes túrára és a Gyopár kulcsosházba, batyunkban hozott finomságok falatozásával egybekötött közös beszélgetésre hívlak Benneteket.
A kulcsosházban Varga Jenő kollégám vár majd minket sok szeretettel, meleggel és forró teával. Aki teheti, hozzon batyujába szendvicsei mellé pogácsát, sütit esetleg egyéb nyalánkságot, butykosába „hegylevét”. Kérlek, hozzátok magatokkal e napra kedvenc bögréteket is.
Bízom benne, hogy a közösen eltöltött idő – hasonlóan az előző évekhez - jó beszélgetésekkel ajándékoz majd meg Bennünket.
Amennyiben nem az utolsó pillanatban derül ki, hogy velünk tartasz a túrán, kérlek, december 10-ig jelezd felém, hogy a busztársaság felé továbbítani tudjam a létszámot (tel.: 20/340-4184, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
A túra útvonala: Pécs, távolsági buszpályaudvar – Hosszúhetény – Csengő-hegy – Takanyó-völgy – Zobákpuszta – Gyopár kulcsosház – Zobákpuszta - Pécs
A túra hossza: 10 km, szint: 370 m, közepesen nehéz túra.
Találkozás: 8:30 – 8:45 között, a pécsi távolsági autóbusz-pályaudvar várócsarnokában, az autóbusz 9 órakor indul.
Várható hazaindulás: 14:46-kor Zobákpusztáról Pécsre induló autóbusszal (az időpont tájékoztató jellegű).

Természetbarát üdvözlettel a túravezető:
Scheitler Adrienn (20/340-4184)

Hozzászólások