Fekedi turistaház

Feked Pécsvárad és Mohács között elhelyezkedő kis aprófalu. A Fekedi-turistaház Feked központjában (Feked, Fő u. 6.) található. Megközelíthető a ház mellett elhaladó zöld sáv jelzésű turistaútvonalon. Az üresen maradt és pusztulásnak indult egykori paplakot 2004-ben modern turistaszállóvá alakították át.

A mai kor igényeinek megfelelően berendezett turistaszállóban egész évben lehetőség van szállásra, központi fűtés biztosítja a meleget, szépen berendezett ebédlő (tv-vel) és modern felszerelésű konyha a kényelmet (mikrosütő, kenyérpirító, teafőző, hűtő- és fagyasztószekrény, mosógép, vasaló). A négy szobában 16 fő tud pihenni egyszerre a részben emeletes ágyakon (1, 2 és 3 ágyas szobák vannak). Minden szobában van mosdó, közvetlen mellette zuhanyzó és WC.

A felszereltség alapján lehet helyben is főzni, de előzetes bejelentés esetén biztosítanak főtt ételt is a szomszéd településről. Az udvar tökéletesen alkalmas kempingezésre, sátrak állítására. A szabadban is lehet főzni, sütni. A terület mellett elfolyó kis patak, az ápolt focipálya, az új játszótér harmonikus hangulatot áraszt. A falu közepén lévő turistaszálló és udvara szerencsés elhelyezkedésű - elég távol a lakóházaktól, s mégis mindenhez közel van.

 
Üzemel:                            egész évben
Szálláshelyek száma:      16 fő: 1x2, 2x4, 1x6 ágyas szobák
Víz:                                   Vezetékes
Mosdási lehetőség:          Folyosóról H-M mosdó, zuhanyzó
WC:                                  Minden fürdőszobához tartozik.
Villany:                             Van
Fűtés:                               Központi
Közös helyiség:                Van
Főzési lehetőség:             Mindennel felszerelt konyha, villanytűzhely
Szállásdíj:                        2000,-/fő/éj
Kedvezmény:                   Igazolt természetjáróknak és Magyar Turista kártyára 20%. Ha szülőkkel jönnek: 10 éven aluli gyermekre 50%, 6 éven aluli gyermekeknek ingyen.   
Egyéb:                              Sátorban/matracon: 1000 Ft/fő/éj, (500 Ft/háziállat/éj)
 

Üzemeltető:  Feked Község Önkormányzata

Telefon:       +36 69/345-106
    
E-mail:         Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

feked1

 

feked2

 

feked3